Pizzaiolo pentru o zi

Pentru rezervări şi detalii, te rugăm să completezi următorul formular:

Mihai Moroşanu – 0755.540.704 – office@axanto.ro

Atelierele „Pizzaiolo pentru o zi“ oferă posibilitatea celor interesaţi să trăiască o experienţă culinară unică, să se distreze şi să descopere secretele unei pizza excepţionale de la un maestru pizzaiolo autentic – Chef Vezeteu.

Atelierele sunt gândite, în primul rând, pentru a facilita socializarea, destinderea şi îndeamnă la petrecerea câtorva ore în compania unor oameni speciali şi, rar întâlnit în genul acesta de activităţi, alături de un expert culinar – Chef Vezeteu.

La final, fiecare participant va pleca nu doar cu câteva secrete dezvăluite, dar şi cu felii delicioase de pizza pe care singur le-a preparat, cu experienţa asocierii acestora cu diverse tipuri de băuturi (apă, spumant, vin sau bere) şi, nu în ultimul rând, cu o tolbă de amintiri.

Atelierele încep, cum bine „îi şade“ unui eveniment prietenos cu…o pauză. De cafea! Şi cu momentul în care participanţii se cunosc între ei, se acomodează cu mediul ambiant.

E şi momentul în care intră în scena Chef Vezeteu, care vă va încânta şi uimi în acelaşi timp cu o foccacia asociată cu un vin spumant. Acum aveţi ocazia să descoperiţi un prim secret legat de pizza: acela că… Mai bine vă lăsăm să-l descoperiţi la faţa locului!

Urmează câteva ore de neuitat: frământam aluatul, îl ajutăm să respire şi apoi să dospescă, facem blatul după o tehnică simplă, dar puţin ştiută, asezonăm şi coacem mai apoi. Fiecare îşi va putea contempla şi gusta rezultatul muncii sale: 4 (patru) sortimente de pizza!

Totodată, descoperim că pizza poate fi asociată cu diverse tipuri de băuturi, vinul fiind o surpriză plăcută şi uşor de reţinut!

Pe toată perioada atelierului, Chef Vezeteu vă va dezvălui atât din secretele creării unei pizza sănătoase şi gustoase, dar vă va răspunde şi la întrebări legate de arta gastronomiei internaţionale, în special italiene. Pentru că ştie… şi face!

Cu pizza plecăm şi acasă, fiecare cu ce şi-a păstrat din rodul muncii lui, cu amintiri şi prietenii legate şi bineînţeles, cu dorinţa de a reveni cât mai curând. Poate pentru altă temă culinară…

Orice lucru bine făcut are şi câteva DEFECTE:

  • Locurile sunt limitate!
    Numărul de ediţii ale atelierelor – NU!
  • Costul participării este mic – 150 lei –, dar de veţi fi încântaţi, puteţi să ne răsplăti la final – cu o recomandare călduroasă către cei dragi, cu un share pe Facebook şi o fotografie amintire.
  • Atelierele au loc în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 09.30, în limita locurilor disponibile.