Săptămâna „Şcoala Altfel“ ne-a oferit prilejul unui atelier inedit „Pizzaiolo pentru o zi“ alături de elevi de clasa a X-a ai Colegiului Naţional „Garabet Ibrăileanu“ din Iaşi, la Pizzeria Goldoni de pe Ştefan cel Mare. Am fost deosebit de încântaţi să le vorbim despre mâncarea sănătoasă, dar şi să punem în practică o parte dintre secretele adevăratei pizza italiene elevilor minunaţi coordonaţi de doamna profesor Doiniţa Cărăuşu în calitate de diriginte şi dascăl.
„Nu cred că greşesc dacă vă spun că a fost cea mai frumoasă activitate a noastră de când există «Şcoala altfel». L-am cunoscut pe Chef Vezeteu în urmă cu câteva luni şi atunci mi-am dat seama că experienţa domniei sale merită să fie transmisă şi către elevi. Este doar un frumos început, cu siguranţă vom mai colabora şi pe viitor. Personal, sunt preocupată de alimentaţia sănătoasă, iar reţeta de pizza propusă de Chef Vezeteu presupune multă răbdare, este un proces care trebuie respectat, în totală opoziţie cu pizza de tip fast-food pe care o găsim în comerţ în mod obişnuit“, ne-a declarat profesorul Doiniţa Cărăuşu.